Omg...

Herregud! Från två till nio besökare på två dagar :o det är ju läskigt men väldigt roligt! :DDD nu är jag riktigt glad! Just nu så ser jag på nån Superman film, vilket jag verkligen är lycklig över OCH jag börjar bli frisk OOOOOCCCHHH jag åt morotskaka idag till efterrätt... MOROTSKAKA!!! BÄSTA DAAAN! Någon som längtar till nästa kapitel av live while were young? Jag vet att jag gör det iaf! Men den kommer upp nån gång nästa vecka så ni får vänta ett tag till... Glad är jag iaf... Jaa... Jag ska åka till landet imorrn och vet inte ifall jag kan skriva där men på måndag så kanske jag skriver... Eller kanske söndag... Aja! Ni förstår! Här är bilder på min älskade Superman! PUSS ALLA ÄLSKADE LÄSARE!!!<333


Live while we're young 1

"Olivia!" Hörde jag någon skrika efter mig. Jag såg mig om förvånat  och såg Katja komma springande mot mig med sitt bruna hår flygande i luften och ett leende på läpparna.
"Har du hört?! One direction är i Sverige!" Skrek hon på tvärbanestationen. Jag försökte tysta henne men kunde knappt vara tyst själv.
"Herregud, är det sant!? Vart är dem!?" Undrade jag som aldrig fick fram information. Hon berättade snabbt att de säkert var på sitt hotell osv. Tvärbanan kom in på stationen och vi gick på försiktigt. Vi förstod att vi behövde vara tysta eftersom folk skulle bli irriterade på oss annars. På tvärbanan såg vi några vänner som också gillade 1D men inte lika mycket som oss, såklart. Vi sprang fram till dem och berättade så tyst och lugnt vi kunde för tillfället men fick säkert många irriterade blickar. Efter en stund så kom vi fram till skolan, utanför dörrarna så stod andra vänner och väntade på oss, de hade ingen aning om att One direction var i Sverige. Vi hade hållit oss så länge att vi blev helt galna, så när dörrarna öppnades så hoppade vi bokstavligt på de andra och skrek det högsta vi kunde. "AAAAAAARRRRRGGGGHHH!! ONE DIRECTION ÄR I SVERIGE, DE ÄR HÄR!!! HÄÄÄÄR!" skrek vi och de stämde in med oss. Jag kände hur mitt ljusbruna hår kom in i munnen och slutade att skrika. De pratade om var de kunde vara och där gick jag som inte kan något om stan typ. Jag bor i utkanten av Stockholm och är inte ofta i stan förutom på Södermalm ibland.
"Vill någon gå och leta efter dem idag med mig?" Frågade jag och såg på mina vänner med mina grön-blåa ögon.
Alla skakade på huvudet, ingen kunde eftersom alla hade planer just den dagen. Jag som inte går på någon sport eller något annat efter skolan någon dag i veckan. Jag såg sorgset på dem och suckade högt.
"Men hur ska jag göra då?" Undrade jag och de ryckte på axlarna.
"Jag kan gå med dig imorgon!" Sa Isabella som jag hoppat på vid tvärbanan. Jag sken upp men såg att Katja inte var lika glad.
"Jag kan inte gå förrens efter helgen..." Mumlade hon. Jag såg djupt i hennes bruna ögon.
"Då går jag med dig Katja" Sa jag till henne och vi alla var glada. Skolan gick segt men tillslut så satt vi på tvärbanan hem. Jag var lite deprimerad på tvärbanan eftersom jag visste att jag missat en chans att se självaste One direction, mina idoler! Mina bebisar! 
 
Nästa dag.

Jag satt i skolan när Isabella gick fram till mig.
"har du sett videon?!"Frågar hon högt och jag skakar långsamt på huvudet. Hon rycker fram sin mobil och tar fram en video.
"Den här skickade Katja igår" Sa hon upphetsat. Jag såg i hennes blå ögon att det var något stort. I början av videon hörde jag bara skrik och såg en bil och en trottoar. 
"Vad är det h.." Jag stannade mitt i meningen för där kommer Paul fram och ler mot kameran. Jag höll för munnen och såg med stora ögon på videon. När Paul kollat in i kameran en stund så vill han att någon ska komma och tecknar till någon bakom bilen att göra det och pekar sedan mot kameran. Där kom dem, Harry och Zayn. De ler mot kameran och Harry vinkar, man hörde tjejernas skrik allt högre och mitt skrik stämde in. Videon tar slut och jag stirrar på Isabella. 
"HUR, VAR, NÄR, VARFÖÖÖR!?!?!!? Skrek jag och Isabella berättar att Katja gått förbi studion efter träningen. Jag var mer taggad än någonsin. Jag skulle gå och se dem samma dag så det var ju klart jag var. När skolan var slut så gick vi runt och letade efter dem.
"Där vi hör skrikande tjejer är dem" Sa vi men vi gick åt fel håll (lite pinsamt) Men efter ett tag så såg vi ett led av tjejer, framför dem så stod poliser och polisbilar. Isabella gick fram till närmsta polis och frågade vad alla tjejer gjorde där.
"Det är något pojkband som spelar in sitt album där borta, jag tror de heter one dir.." Han hann inte säga mera innan hon började skrika och drog in mig i folksamlingen. 
"VI KOMMER ATT SE ONE DIRECTION!!"
____________________________________________________________________________________________
Sådär! Blev klar tidigare än jag trodde! Det här är faktiskt vad som hände mig och mina vänner i Maj men jag tänker skriva in i framtiden ;) Katja, jag frågade dig på kik ifall jag skulle skriva om oss men allting laggade så jag gjorde det iaf. Det blir mer spännande sen men förvänta er inte för mycket av en verklig händelse. Jag kan lägga ut verkliga bilder från händelsen ifall ni vill!<3 puss! See ya, love ya:)))

Fin blogg!

Som ni kanske har märkt så har min blogg blivit väldigt fin nu! Och det är pga min fina lilla katt Katja
( www.kaattizz.blogg.se ) som har gjort det! Tack bebis! såå... Som jag sa förut så ska jag göra noveller, de kommer ofta att handla om 1D såklart, och det börjar jag med ikväll och kommer troligen ut imorgon, första kapitlet! Wohooo! Lol...
Aja... Jag vill bara säga att jag är glad att ha en blogg igen. Jag har varit rätt så rastlös utan något att göra men nu, nu har jag min blogg så nu är jag glad! Jag skulle gärna vilja läsa några nya bloggar också så ifall ni har bloggar eller vet en blogg som ni vill att jag ska läsa så är det bara att kommentera dem! Jag gillar novell bloggar helst men andra kan också va kul! :) tack för att ni läser! <3 puss!


Sjuk...

Idag är jag hemma eftersom jag är sjuk... HUR VÅGAR JAG VARA SJUK PÅ LIAM PAYNS FÖDELSEDAG?!? AAARGHHH!!! Aja, min directionerkompis Katja ska fixa så att min blogg blir fin och efter det så börjar det påriktigt! Såå... Jag hoppas att alla (förutom de som är SJUKA -.-') har på sig lila kläder, har skrivit Daddy direction på handen och har grattat honom!
Jag ska gratta honom nu men skriver mer ikväääll!


NY BLOGG! <3

Hej! Jag heter Olivia och har den här bloggen. Här kommer jag att skriva om mitt liv, One direction och skriva noveller lite ibland.
Lite om mig:
Jag är en tjej från Stockholm. Jag såg 1D i maj 2012, fick två highfives av Paul och jag tror att Harry vinkade till mig eftersom jag lämnat ett brev till dem genom Paul... Jag VET att dem fick det eftersom han gick in till dem direkt efter och kom ut utan brevet. lol ska inte tjata om det nu :P Jag är Superman, bara så att ni vet!
Jag gillar att läsa (helst fantasy), kolla på filmer (särskilt superhjälte filmer som Batman, Ironman och Spiderman filmer eller filmer om saker som hänt i historien som Titanic) Jag kommer även att gifta mig med Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payn, Zayn Malik och Harry Styles. När jag blir vuxen så ska jag bli en skådespelare/författare/regissör eftersom jag gillar filmer och böcker. Tack för att du tog dig tid av ditt värdefulla liv att läsa min lilla text och jag hoppas att du kommer tillbaka och läser sen igen! TACKAAAAAR!! <333333 Puuuuuss! See ya love ya! ;D

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0